Consultanta

De ce sa apelezi la consultanta pentru afacerea ta?

Pentru stabilirea unei strategii de promovare a afacerii tale este nevoie de cunostinte temeinice de marketing si de o buna cunoastere si intelegere a mediului online si a comportamentului consumatorilor. Dupa o analiza a pietei, a concurentilor si a clientilor afacerii tale, vom alege cea mai eficienta si profitabila strategie de promovare online.

De ce marketing online?

In Romania sunt peste 11 milioane de utilizatori de internet, dintre care peste 70% dintre acestia il folosesc cu frecventa zilnica sau aproape zilnica. La nivel national sunt efectuate milioane de cautari pe internet, iar in proportie de 97% este folosit motorul de cautare Google.
Marketingul online poate fi definit ca un proces complex de promovare a unui brand sau a unor produse ori servicii prin intermediul internetului. Avantajele utilizarii marketingului online, comparativ cu marketingul traditional, sunt numeroase: eficienta crescuta din punct de vedere al costurilor (cu un buget mai mic poti ajunge la o audienta mai larga si poti obtine rezultate mai rapide), statistici complete si complexe in timp real, targetare corecta (consumatorii pot fi targetati eficient, in functie de datele demografice, comportament, interese), comunicare bidirectionala, de la business catre client si invers.