Termeni si conditii

Termeni si conditii utilizare site

 

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Marksolutions.ro. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului nostru. Societatea nostra va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Site-ul www.marksolutions.ro este website oficial al companiei Marksolutions SRL. Termenii si conditiile de utilizare se refera strict la acest site si sunt valabile pentru toti utilizatorii acestuia. Fotografiile, imaginile, textele expuse sunt proprietatea Marksolutions SRL  sau a colaboratorilor sai, care au autorizat utilizarea lor.

Continutul site-ului www.marksolutions.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat sau copiat. Imaginile folosite sunt cu titlu de prezentare. Compania isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza informatiile de pe site, in special serviciile sau solutii oferite.

Compania Marksolutions SRL ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul, se va oferi automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor sale.

Marksolutions SRL are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site, iar Utilizatorul are obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul. Utilizatorul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara cu necunoasterea acestora, valabili la data accesarii/utilizarii siteului.

Prezentii Termeni și conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/serviciile disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii între prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate in aplicare prevederile speciale.

Prin acceptarea prezentilor Termeni si conditii, Clientul declara ca este de acord ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date si isi da in mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat de catre Marksolutions.ro si colaboratorii/afiliatii sai.

Pe baza unei cereri scrise semnate si expediate catre Marksolutions, la adresa office@marksolutions.ro, va puteti exercita in mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteti solicita in scris, la aceeași adresa: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta nu este imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise catre Parchet, Politie, instantele de judecata si altor organe abilitate ale Statului, in baza solicitarii acestora si in limitele prevazute de lege.